Ferran Torres scorede i spansk sejr over Albanien

FCBARCELONA.DK - 27.03.22

// Jordi Alba // Ferran Torres

Hele fem Barca-spillere var i aktion i går aftes, da Spanien mødte Albanien i en venskabskamp og vandt med 2-1. Ferran Torres bragte spanierne foran sent i kampen og i overtiden var det Jordi Alba der lagde op til Spaniens sejrsmål.

Eric García, Pedri, Gavi og Ferran Torres var med i landstræner Luis Enriques startopstilling, da Spanien i går aftes tog imod Albanien på Espanyols hjemmebane i Cornellá udenfor Barcelona.

FCBSHOP art

Luis Enrique havde givet Busquets fri til landskampspausen og det kunne mærkes på spillet, for trods et stort overtag i boldbesiddelse, manglede der ideer i det spanske spil. Der blev skabt meget lidt og spillet i dybden så man ikke meget til. Samtidig viste Albanien stor disciplin og solide defensive kvaliteter.

Et kvarter før tid lykkedes det endelig for Spanien at få bolden over stregen og her var det Ferran Torres der havde sidste fod på den, efter et flot oplæg af Yeremy. Den spanske føring holdt kun i 10 minutter, da Albanien overraskende og ufortjent fik udlignet fem minutter før tid.

Jordi Alba og Dani Olmo, der har fået sin fodboldopdragelse i La Masia, blev sendt på banen efter en times spil og det skulle vise sig at være en glimrende disposition fra Luis Enrique, for det var netop de to der sørgede for den spanske sejr. Alba leverede bolden til Olmo, der bankede den op i målkrydset til 2-1 i det 91. minut.

Da kampen var slut viste statistikken, at Spanien havde haft bolden i 82% af tiden, men det holdt altså hårdt med at få sejren i hus.

Eric Garcia, Pedri og Ferran Torres spillede hele kampen, mens det var Gavi der blev afløst af Olmo efter en time.