fbpx
Annonce

Ferran Torres har brug for en god sæsonafslutning

FCBARCELONA.DK - 14.05.22

// Ferran Torres

Ferran Torres kom til i januars transfervindue efter et direkte ønske fra Xavi, men spanieren har haft svært ved at gøre sig gældende for alvor. Derfor har han brug for at vise sig frem i sæsonens to sidste kampe.

Trods massive økonomiske problemer valgte Barca at betale Manchester City 55 mio. euro for den dengang 21-årige Ferran Torres. Xavi var og er overbevist om, at den spanske angriber kan hjælpe holdet i mange år frem.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Torres' første måneder i Barca har dog været en blandet fornøjelse, for man har ikke for alvor set de takter som mange havde forventet. Han lagde ud med at have problemer i Barcas spil, hvilket man ofte ser hos nye spillere, men tiden gik og målene udeblev.

Så der kom der en periode hvor det så ud til, at Torres havde knækket koden. Godt spil med mål og assists til følge kom og kritikken af angriberen stilnede af.

Den gode periode varede dog kort og man er igen begyndt at se en Ferran Torres i problemer. Det har samtidig fået den konsekvens, at han er blevet sendt mere ud på bænken end i starten af året, hvor Xavi gav ham masser af spilletid.

Ferran Torres er indtil nu noteret for 24 kampe for Barca, hvor det er blevet til 7 mål og 6 assists. Det er langt fra det tal som man kan forvente af en angriber i Barcelona.

Der resterer to kampe på sæsonen, i morgen mod Getafe og på næste søndag mod Villarreal. Her skal Ferran Torres forsøge at få en god afslutning på hans første tid i blaugrana, så han kan se frem mod næste sæson med optimisme.

.:FORSIDE:.