fbpx
Annonce

Fermín: 'Jeg håber, at Xavi vælger at forsætte'

Simon Arun Vrábel - 02.03.24

// Fermin Lopez

Xavi viste det unge talent Fermín López stor tillid i dette års sæsonopstart og den 20-årige midtbanespiller har siden da betalt tilbage på tilliden. Netop derfor håber Fermín da også, at Xavi forsætter endnu en sæson som træner.

Fermín López var blandt flere unge talenter inviteret med på førsteholdets træningsophold i USA i sommer, og den unge midtbanespiller gjorde hurtigt opmærksom på sig selv, ved at score et fantastisk mål imod Real Madrid. Siden da har Xavi givet den talentfulde midtbanespiller masser af spilletid, og det har Férmin ikke glemt.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Xavi har vist mig tillid fra den allerførste dag, så jeg håber, at han vælger at forsætte. Han har dog truffet en personlig beslutning, som han har ment, var den rigtige’, udtalte Fermín til tv-stationen TVE.

Herefter forsikrede den 20-årige midtbanespiller, at holdet ikke har opgivet drømmen om at genvinde ligatitlen, selvom man inden den 27. spillerunde er otte point efter førerholdet, Real Madrid. ’Vi har spillet nogle rigtig gode kampe på det sidste, og vores dynamik på holdet er også blevet bedre. Nu handler det om at forsætte på den her måde, og kæmpe til den allersidste spillerunde’, afsluttede Fermín López.

I denne sæson har Xavi givet Fermín 1.059 minutter fordelt på 19 ligakampe, fem kampe i Champions League, to i Cope del Rey og en enkelt kampe i den spanske supercup.

fermin33F

.:FORSIDE:.