fbpx

Fati, Collado og Araujo på tale til førsteholdet

FCBARCELONA.DK - 27.03.20

© FC Barcelona
// Ronald Araujo // Ansu Fati // Collado

Barca har været presset af en alt for smal trup med kun 19 spillere denne sæson og derfor forventes den øget med mindst et par spillere. Det bringer B-holdsspillere som Fati, Collado og Araujo i spil til en fast plads hos førsteholdet.

Med kun 19 spillere i førsteholdstruppen og flere alvorlige skader, er der blevet trukket store veksler på de disponible spillere. Det har medført træthed hos nogle af spillerne for tidligt på sæsonen og det ønsker man ikke gentaget den kommende sæson.

Derfor er det planen at øge truppen med mindst et par spillere og her skulle de tre B-holdsspillere Ansu Fati, Alex Collado og Ronald Araujo være på tale til en permanent oprykning til førsteholdet. Det skriver avisen Marca.

Ansu Fati har tilbragt hele sæsonen med førsteholdet og har fået en del spilletid, men reelt tilhøre den unge angriber B-holdet. Også Collado og Araujo har været med omkring førsteholdet ved træning og udtagelser til kampe, men spilletid har der ikke været meget af.

Oprykningen af de tre spillere skal også ses i lyset af Corona-krisen, hvor de økonomiske konsekvenser vil lægge en dæmper på de investeringer der foretages til den kommende sæson. Samtidig vil oprykningen være et vigtigt signal om, at klubben fortsat satser på spillerne fra La Masia akademiet.

Af andre spillere der kan komme på tale til førsteholdet er Riqui Puig og Iñaki Peña. Spørgsmålet er dog om Puig i stedet udlejes for at være sikker på spilletid, mens en oprykning af Iñaki Peña vil forudsætte, at Barca skiller sig af med reservemålmand Neto Murara.

.:FORSIDE:.