fbpx
Annonce

Fan fik autograf af Messi som skal tatoveres

Rune Stentoft Arlbjørn - 16.07.21

// Lionel Messi


Messi har allerede indledt sin velfortjente ferie oven på en lang sæson. I går ankom den sydamerikanske mester til Miami hvor han blev mødt af en fan som fik en autograf af Messi, som skal blive til en tatovering.

Ifølge den catalanske avis Sport ankom Messi og familien til Miami i går klokken 08.00 lokal tid om morgenen med privatfly fra Argentina. I lufthavnen blev Messi mødt af en argentinsk lufthavnsarbejder, som fik taget et billede med Messi.

Den argentinske medarbejder fik også Messis autograf på sin ene arm. Efter planen skal den autograf laves til en tatovering, så medarbejderen med navnet Alejandro González var straks klar til sikre autografen, så den kan laves til en tatovering.

Selve mødet med Messi for Alejandro González var nøje planlagt. 'Jeg vidste hvilket tidspunkt Messi ville ankomme på og hvor jeg kunne møde ham. Jeg arbejder i afdelingen hvor de private fly ankommer og jeg kunne se Messi komme' sagde Alejandro González om mødet med Messi til TN Deportivo.

Avisen Sport skriver også, at Messi er i Miami for at holde ferie, mens det er planlagt, at han vil rejse til en caribisk ø i de sidste dage af sin ferie. Det ventes, at Messi er tilbage i Barcelona og begynder den nye sæson i starten af august.


.:FORSIDE:.