fbpx
Annonce

Europa League er nok det eneste mulige trofæ

FCBARCELONA.DK - 17.03.22

// Europa League // Galatasaray

ps5 art


Der hviler et massivt pres på Xavi og hans spillere til aftenens returkamp mod Galatasaray. Lykkes det ikke at komme videre i Europa League, bliver det med meget stor sandsynlighed en sæson uden trofæer.

Barca har allerede udspillet sin rolle i Champions League, Copa del Rey og den spanske Supercup. Tilbage er at kæmpe for Europa League og den hjemlige liga.

Artiklen fortsætter under annoncen


La Liga ser på det nærmeste umulig ud, også selvom Barca skulle vinde El Clásico på søndag. Et mesterskab til Barca vil nemlig kræve en massiv nedtur hos Real Madrid og selvom alt kan ske i fodbold, virker det ikke realistisk, at Barca kan gøre sig forhåbninger om et mesterskab. Dertil er de simpelthen sat for langt tilbage efter en katastrofal sæsonstart.

Dermed er Europa League nok eneste mulighed for et trofæ denne sæson. Det vil dog først og fremmest kræve, at Barca i aften kan besejre Galatasaray i Istanbul, en bane som alle hold frygter,

Barca skuffede stort med 0-0 hjemme på Camp Nou mod tyrkerne for en uge siden. Det resultat kunne de kun takke sig selv for og nu skal det hele afgøres i den tyrkiske heksekeddel.

Barca stod i en lignende situation mod Napoli og klarede det overbevisende, men spørgsmålet er om Xavis spillerne kan gentage kunststykket fra Napoli, hvor de vandt med 2-4.

Det vil være en enorm skuffelse at ryge ud af Europa League allerede i 1/8 finalen, og ikke mindst fordi det i givet fald vil ske til et ellers kriseramt Galatasaray-mandskab. Derfor står der uhyre meget på spil for catalanerne i aften.

Et nederlag vil svæke holdets moral og det vil være skidt op til søndagens Clásico i Madrid. Modsat vil en god oplevelse i Istanbul øge chancerne for at skabe et godt resultat mod Real Madrid.

Kampen i aften fløjtes allerede i gang kl. 18.45 og den kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.