fbpx
Annonce

Eto'o: 'Jeg ville hente Sergio Ramos til Barca'

Rune Stentoft Arlbjørn - 25.06.21

© Getty Images
// Lionel Messi // Pep Guardiola // mourinho // Ramos // Eto'o

I sidste uge kom det frem, at det er slut med Sergio Ramos i El Clásico, da Real Madrid ikke vil forlænge med ham. I den forbindelse sagde Real Madrid-ikonet, at han ikke tager til Barca, men det ser Samuel Eto'o gerne ske.

Det var i et interview med den spanske avis AS i en snak om flere relevante fodboldemner, at snakken faldt på fremtiden for Sergio Ramos. 'Forhåbentlig skifter han til Paris Saint-Germain, fordi dem kan jeg godt lide, men hvis jeg kunne hente Sergio Ramos til Barca, så ville jeg gøre det' sagde han kontroversielt i interviewet.

Eto'o blev også spurgt ind til Messis fremtid. 'Jeg ved, at han elsker Barca. Der er ikke nogen problemer og det er ikke et spørgsmål om penge, men mere om det sportslige projekt, som jeg ved, at Laporta arbejder på. Messi skal nyde den tid han har tilbage' sagde Eto'o om sin tidligere holdkammerat.

Snakken faldt også på Eto'os tidligere trænere, Guardiola og Mourinho, hvor Guardiola var tæt at vinde Champions League med City, mens Mourinho er ny træner i storsatsende AS Roma. 'Det gør mig ked af det, at se Mourinho som træner i Roma, fordi jeg elsker Inter' sagde han først.

'Mourinho gav mig chancen for at vinde titler i Italien, så det gør mig ondt at se ham i en anden italiensk klub, men jeg ved, at han er glad og vores venskab er godt. Venskabet med Mourinho kommer før hvilken klub han er træner i. Jeg ville gerne have set Mourinho i Inter igen, men jeg vil altid ønske ham held og lykke i Roma. Uanset hvor meget jeg elsker Mourinho kommer Inter dog altid i første række' sagde Eto'o videre.

Herefter gik Eto'o videre til at tale om Guardiola, som han kun har respekt for, selvom Pep angiveligt ikke skilte sig af med Eto'o på den mest pæne måde. 'Pep er i gang med at definere en ny æra i fodbolden med hans måde at se fodbold på, som vi alle elsker' sagde han først inden han fortsatte:

'Det jeg kan lide ved Pep er, at han planlægger sine idéer. Hvis jeg ender med at blive træner, så vil jeg også gøre det. Så må dem omkring mig tilpasse sig til mine idéer' afsluttede den tidligere Barca, Real Madrid, Inter og Chelsea-spiller interviewet.

.:FORSIDE:.