fbpx
Annonce

ESPN: Manchester City overvejer at købe Messi

Magnus Wind - 26.08.20

// Lionel Messi


Der er stadig tvivl om Leo Messis fremtid i Barca, hvilket har skærpet interessen hos flere af de europæiske topklubber. Nu undersøger Manchester City eftersigende muligheden for at købe argentineren. 

Ovenpå Barcas smertefulde 8-2-nederlag til Bayern München og nogle skuffende sæsoner, er Leo Messi usikker på, om han ønsker at fortsætte i den catalanske klub. Meldingerne i den catalanske presse går på, at anføreren er 'mere ude af klubben end inde'. Det har selvfølgelig gjort flere europæiske topklubber interesserede i, om de eventuelt kunne hente Messi. 

Først blev Inter Milan og PSG meldt som klubberne, der viste størst interesse. Senest er det så Manchester City, der ifølge medie ESPN undersøger en mulig handel med Messi. Med Pep Guardiola i spidsen for den engelske klub, ville Messi blive genforenet med den træner, hvor argentineren i periode 2008-2012 oplevede størst succes i Barca. 

ESPN skriver desuden også, at Citys største bekymring ved denne eventuelle handel er, at klubben muligvis kommer til at overskride reglerne omkring Financial Fair Play. Rygterne går på, at Messi kan hentes for 300 mio. euro. Hvis argentineren ikke sælges i dette transfervindue, kan han skifte på en fri transfer næste sommer. Det er på dette grundlag, at Barca overvejer at salg af klubbens - og verdens - bedste spiller nogensinde.
 

.:FORSIDE:.