fbpx
Annonce

Erling Håland: 'Jeg skal spille i Spanien'

FCBARCELONA.DK - 01.01.22

// Erling Haaland

ps5 art


Spekulationerne om norske Erling Hålands fodboldmæssige fremtid er mange og Barca er en af de interesserede klubber. Under en kort ferie i Marbella skulle han have udtalt til nogle fans, at han spiller i Spanien næste sæson.

Det er avisen AS der har spottet Erling Håland i Marbella i det sydlige Spanien, hvor han er taget på en kort juleferie for at nyde varmen og spille noget golf, der er hans store passion udover fodbold.

På gaden i Marbella blev Håland angiveligt stoppet på gaden af nogle fans der spurgte, hvor han spiller næste sæson. 'Jeg skal spille i Spanien' var det korte svar fra nordmanden. Det indsnævrer feltet til Barcelona og Real Madrid, hvis Håland som ventet forlader Dortmund til sommer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er en offentlig hemmelighed, at Barca og Real Madrid kæmper hårdt om at overbevise den norske angriber. Det er præsident Joan Laportas store ønske at kunne præsentere Håland for Barca-tilhængerne, men med den aktuelle økonomiske situation i klubben, ser det ikke let ud.

Derfor ligner Real Madrid en favorit til at hente Håland til sommer, hvis det er rigtigt, at han fortsætter karrieren i spansk fodbold.

.:FORSIDE:.