fbpx
Annonce

Eric García: 'Vi har topspillere på alle positioner'

Anders Lang Jensen - 23.07.22

// Eric Garcia

Et stort ønske fra Xavis side denne sommer har været at hente profiler ind til truppen for at styrke konkurrencen markant. Ønskescenariet er to profiler på hver position, og den øgede konkurrence skærper niveauet, fastslår Eric García.

Selvom Barca allerede har foretaget sig flere store ændringer i truppen arbejder ledelsen stadig på at styrke bredden i defensiven. Offensiven har fået øget kampen om spilletid med tilgangene af Lewandowski og Raphinha plus forlængelsen af Ousmane Dembélé.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Konkurrence i truppen vil altid gøre alle bedre. Vi har mange topspillere til alle positioner, og det giver os mulighed for at rotere på et utrolig højt niveau – for alle vil yde en ekstra indsats for at spille. Konkurrencen er god for spillerne, men specielt en god ting for holdet’, udtalte Eric García på et pressemøde ifølge Sport.

Nu er holdet rejst til Las Vegas, hvor de møder Real Madrid i El Clásico i den anden træningskamp i USA. Det sker på lørdag aften lokal tid, kl. 05.00 søndag morgen i Danmark.

.:FORSIDE:.