Eric Garcia med i spansk pligtsejr over Georgien

FCBARCELONA.DK - 06.09.21

@ Getty images
// Eric Garcia

Eric Garcia var den eneste Barca-spiller, som kom i aktion for det spanske landshold i søndagens hjemmekamp i VM-kvalifikationen mod Georgien. Catalaneren fik en time på banen i sejren på 4-0.

Efter et skuffende nederlag til Sverige på 2-1 i midtugen skulle Spanien søndag rejse sig på hjemmebane mod gruppens bundhold, Georgien. Landstræner Luis Enrique havde rusket godt op i startopstillingen, hvor både Jordi Alba og Sergio Busquets var henvist til bænken.

Og Spanien havde da heller ikke nogle problemer med at besejre undertippede Georgien. Allerede ved pausen var spanierne foran med 3-0 på mål af Jose Gaya, Carlos Soler og Ferran Torres, mens Pablo Sarabia scorede kampens sidste mål efter 63 minutter.

Eric Garcia spillede i det centrale forsvar sammen med Aymeric Laporte, indtil han blev skiftet ud efter en times spil. Busquets og Alba så hele opgøret fra bænken.

Med sejren rykker Spanien tilbage på førstepladsen i gruppe B med 10 point efter fem kampe. Spanierne har dog spillet to kampe mere end Sverige på andenpladsen, som følger med 9 point.