fbpx

Eric García: 'Jeg spiller der hvor min træner ønsker'

Simon Arun Vrábel - 02.04.23

// Eric Garcia // Elche

Barca vandt lørdagens kamp mod Elche med hele 0-4, hvor et store samtale-emne efterfølgende var Eric Garcías nye position på den defensive midtbane. Efter kampens slutfløjt satte han ord på den uvante opgave.

Selvom der havde været løse rygter i de catalanske medier i løbet af ugen, så var det en reel overraskelse, at Eric García lørdag aften spillede på den defensive midtbane i stedet for Busquets, der blev siddende på bænken i samtlige 90 minutter. Selvom det var forsvarsspillerens første kamp på den nye position, så spillede han hele opgøret med stor sikkerhed og efter kampen var det en glad catalaner som lod sig interviewe til pressen.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg er glad, for vi vidste at Elche går igennem en svær tid i øjeblikket, og derfor var det vigtigt at vi holdt hovedet koldt. Personligt er jeg glad for at hjælpe holdet når træneren beder mig om det. Han er meget overbevist om, at jeg kan spille på den defensive midtbane, selvom jeg føler, at der er lidt mindre plads der, end i det centrale forsvar’, indledte Eric García.

’Jeg ser mig selv spille hvor end træneren ønsker det. Jeg er central forsvarsspiller, men hvis træneren ønsker at jeg spiller på den defensive midtbane, så er det dér jeg spiller, og det gør jeg med glæde. Det er mine kvaliteter der gør, at jeg også kan spille på den position’, forsatte García inden han satte ord på den manglende spilletid som han ellers har oplevet på det seneste.

’Træneren fortalte os alle sammen allerede inden sæsonen begyndte, at vi alle sammen ville komme til at gøre en forskel. På onsdag har vi en vital kamp og hvis man bare venter, så skal man nok få sin chance. Jeg synes, at vi alle sammen spillede en god kamp i dag’, afsluttede Eric García.

Lørdag aften var den kun 8. gang i ligasammenhæng af García nød samtlige 90 minutter på banen. I alt har han optrådt 22 gange i denne sæson fordelt på samtlige turneringer..:FORSIDE:.