fbpx
Annonce

Er Messi-æraen virkelig ved at være forbi?

FCBARCELONA.DK - 26.08.20

// Lionel Messi


Mens alle stadig venter på at høre det fra Messi selv, tyder meget på, at en enestående æra kan være forbi!. Er der hold i rygterne om at han forlader Barca, sker det på en måde som ingen havde forestillet sig.

De vedholdende rygter om et Messi-stop fik ekstra fart i går aftes, da meldingerne gik på, at han har meddelt klubben, at han vil væk med det samme, til trods for, at han har kontrakt et år mere.

Dermed truer en uventet slutning på Messi-æraen, en periode der tog sin spæde start med hans debut i 2004. Siden da har den lille argentiner henrykket Camp Nou med sit spil, der har været hovedårsagen til en hav af titler, ikke mindst fire Champions League trofæer.

Lige indtil ydmygelsen mod Bayern München forventede alle, at Messi ville blive i klubben i resten af karrieren og det har med stor garanti også været hans plan, lige indtil 8-2 lussingen, et nederlag der tog modet fra argentineren.

Barca uden Messi bliver aldrig det samme. Det er en uigenkaldelig epoke der slutter, hvis det ender med et klubskifte. Hvem skal bære trøje nr. 10 og hvem skal overtage ansvaret? Det er store og svære spørgsmål der pludselig rejser sig.

Slutter Messi-æraen denne sommer, sker det på den værst tænkelig måde, nemlig med en skilsmissse som kun den ene part ønsker. At skilles netop som holdet har ramt bunden er ikke optimalt for nogen. Både Messi og klubben havde helt sikkert drømt om en afsked på toppen.

.:FORSIDE:.