fbpx
Annonce

Er Barca for afhængig af Lewandowskis scoringer?

FCBARCELONA.DK - 03.01.23

// Robert Lewandowski

Barca fik en markant forstærkning til klubben, da de i sommer hentede Robert Lewandowski. Polakken er fortsat med at score mål i Barca, men holdets øvrige angribere har haft svært ved at finde vej til netmaskerne.

Ser man på truppens seks angribere, Lewandowski, Dembélé, Raphinha, Ansu Fati, Torres og Memphis, er der ingen tvivl om hvem der scorer flest mål. Lewandowski har nemlig scoret flere mål end de fem andre til sammen, når man ser på alle turneringer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den polske angiber har nettet hele 18 gange i 20 kampe, mens Dembélé og Torres kommer tættest på med fem mål hver efter henholdsvis 21 og 19 kampe. Derefter følger Fati med tre mål, Raphinha med to og Memphis med enkel scoring.

Det er altså Lewandowski som leverer målene for Barca, mens de fem andre kæmper med at finde skarpheden. Især Raphinha og Memphis har skuffet, mens alle håber på at Ansu Fati snart finder topformen foran mål. Der begynder at brede sig en bekymring om, at holdet er blevet for afhængig af Lewandowskis scoringer.

Han er gået målløs fra banen i Barcas tre seneste kampe, hvor det alligevel er lykkes at vinde to af dem og spille én uafgjort. I disse tre kampe har Barca kun scoret fire mål i alt og det har været tydeligt, at man har savnet målene fra Lewandowski.

Nu krydses der fingre for, at polakkens måltørke er kortvarig, og at han slipper billigere end tre kampes karantæne, for ellers er det svært at se, hvem der skal levere de mål der er brug for.



.:FORSIDE:.