fbpx
Annonce

Endnu en sæson med Europa League for Barca

FCBARCELONA.DK - 27.10.22

// Europa League

Efter onsdagens resultater i Champions League gruppe C ligger det fast, at Barca for anden sæson i træk må tage til takke med næstbedste europæiske turnering, Europa League, som det nu er målet at vinde.

Det ligger meget langt fra FC Barcelonas selvforståelse at skulle spille i den europæiske 2. division, Europa League. Hver eneste sæson er det målet at vinde Champions League og derfor er onsdagens exit en skuffelse af dimensioner.

Artiklen fortsætter under annoncen


Alle var dog klar over at det ville ske, efter at holdet skuffede fælt med 3-3 på Camp Nou mod Inter for et par uger siden, for italienerne vandt sikkert over Viktoria Plzen i går og dermed var Barcas exit af Champions League en realitet, uandet resultaterne i de sidste kampe i gruppespillet.

Samtidig er Barca stensikre på at tage 3. pladsen og dermed er deltagelsen i Europa League en kendsgerning. Her skal Barca forsøge at revanchere sig fra sidste sæsons skuffende exit mod Eintracht Frankfurt allerede i kvartfinalen.

Det er først til marts måned at der spilles knockoutkampe i Europa League. På sit pressemøde tirsdag forsikrede Xavi om, at holdet vil satse 100% på at hente trofæet i Europa League.

.:FORSIDE:.