Endelig viste Griezmann gode takter for Barca

FCBARCELONA.DK - 06.07.20

© Getty Images

Efter massiv kritik de seneste uger var det en forvandlet Antoine Griezmann, som søndag spillede en formidabel kamp for Barca ude mod Villarreal. Her fungerede franskmanden fantastisk i angrebet og scorede et formidabelt mål.

Griezmann har ellers indtil videre ikke imponeret synderligt i Barca-trøjen og i de seneste kampe er franskmanden blevet henvist til bænken. Søndag startede angriberen dog inde mod Villarreal og det skulle vise sig at være en fremragende beslutning af Quique Setién.

Lige fra kampens start var det nemlig en forvandlet Griezmann, som pludselig passede helt naturligt i det catalanske angreb sammen med Messi og Suárez, hvor spillede flød hurtigt og hvor der blev skabt masser af chancer.

Især første halvleg var helt fantastisk fra Griezmanns side og her blev det også til en formidabel scoring, da franskmanden modtog bolden efter et frækt oplæg af Messi, hvor Griezmann kopierede et af argentinerens legendariske mål og følt lobbede bolden over i modsatte måljørne via overliggeren.

Antoine Griezmann blev skiftet ud efter 72 minutter i hvad der af mange betegnes som hans bedste kamp i Barca-trøjen siden ankomsten i 2019.

.:FORSIDE:.