fbpx
Annonce

En sejr over Elche vil sætte Real Madrid under pres

FCBARCELONA.DK - 17.09.22

// La Liga // Elche

Barca er kæmpe favorit når de i eftermiddag tager mod Elche hjemme på Spotify Camp Nou. Lykkes det for Barca at vinde opgøret vil de overtage førstepladsen og lægge pres på Real Madrid, der søndag møder Atlético Madrid.

Inden at 6. spillerunde i La Liga skydes i gang i dag, topper Real Madrid tabellen med 15 point, to mere end Barca på andenpladsen. Med en sejr på Camp Nou i dag over Elche, vil Barca dermed overtage førstepladsen, i det mindste midlertidigt, for rivalerne fra Madrid spiller først sent søndag aften.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det er ikke slet umuligt at Barca vil kunne fastholde førstepladsen efter weekendens kampe, for Real Madrid skal på en rigtig svær opgave ude mod Atlético Madrid. Der er således tale om et lokalderby i den spanske hovedstad og her er det altid åbent.

Atlético er kommet lidt tøvende fra start i ligaen, hvor de har hentet 10 point i de første fem runder. Diego Simeone og hans spillere har derfor brug for alle tre point i søndagens opgør, hvis de vil blande sig i den absolutte topstrid.

For Barca handler det om at holde hovedet koldt og leve op til favoritværdigheden mod Elche i dagens kamp. Herefter kan spillerne sætte sig til rette i sofaen søndag aften og se om Real Madrid smider point.

Efter weekendens kampe venter der to ugers landskampspause og det vil give Barca-spillerne et ekstra boost moral, at kunne gå ind til landskampene på førstepladsen i La Liga.

.:FORSIDE:.