fbpx
Annonce

Emerson sagde farvel til Betis med Europa-plads

Rune Stentoft Arlbjørn - 24.05.21

© Getty Images
// Emerson

Den halvt-ejede Barca-back, Emerson, spillede i lørdags sin sidste kamp for Real Betis, hvor han har været siden starten af 2019. Brasilianeren ventes at slutte sig til den catalanske storklub i forberedelserne til den nye sæson.

I sejren på udebane over Celta i weekenden spillede Emerson sin sidste kamp for den analusiske klub. I den kamp var han med til at sikre, at Real Betis er klar til gruppespillet i Europa League i næste sæson, hvilket er en stor bedrift for klubben fra Sevilla.

Efter kampen sagde Emerson farvel til Real Betis på sine sociale medier. 'Det jeg kan sige efter denne dag er, at det glæder mig, at Betis er i Europa League i næste sæson. Det var hårdt og det krævede vilje af hele gruppen at nå hertil' indledte han.

Han tilføjede: 'Tak for støtten fra alle jer passionerede Betis-fans' afsluttede han opslaget, som også indeholdt et billede af ham og forsvarsspilleren Mandi, et billede fra omklædningsrummet og fejringen af Fekirs frisparksmål.

Emerson ventes at starte sæsonforberedelserne til den nye sæson med Barca. Det bekræftes af, at hans familie tidligere var i Barcelona for at se på et sted at bo. De kiggede på flere mulige steder, men har angiveligt valgt en bolig i det mondæne nabolag Pedralbes i Barcelona.

Fremtiden for Emerson i Barca er ikke officiel bekræftet. Det er nemlig ikke 100% sikkert, at den 22-årige brasilianer ender med at blive i Barca, da catalanerne kan vælge at sælge ham i sommerens transfervindue, da klubben nok kan tjene gode penge på ham.

.:FORSIDE:.