fbpx
Annonce

Emerson så hele Brasiliens sejr fra bænken

Rune Stentoft Arlbjørn - 15.06.21

@ Getty Images
// Emerson

Åbningskampen mellem Brasilien og Venezuela ved Copa América blev alligevel spillet trods spekulationer om en aflysning efter et stort udbrud af corona hos Venezuela. Brasilianerne spillede sig til en 3-0 sejr med Emerson på bænken.

Emerson kom med i den brasilianske trup til Copa América på et afbud fra Barca-legenden Dani Alves. Derudover har brasilianerne i forvejen Juventus-spilleren Danilo til højre back, som også startede inde i kampen mod Venezuela.

Der var dog håb om, at Emerson kom til at spille fra start set med Barca-briller, men den 22-årige højre back så hele kampen fra bænken, da Brasilien slog Venezuela med 3-0 natten til mandag. Med startpladsen til Danilo betyder det nok en reserverolle for den kommende Barca-spille ved Copa América.

Brasiliens næste kamp ved Copa América er den 18. juni mod Peru. Her må vi se om Emerson får en startplads eller om han igen må tage plads på bænken. Der kan blive brug for Emerson, hvis Danilo bliver skadet eller hvis han har brug for en pause.

I øjeblikket går der spekulationer omkring hvorvidt Emerson overhovedet bliver i Barca. Der går spekulationer omkring et salg til Inter i forbindelse med et køb af Lautaro Martínez, men med Emersons ageren på de sociale medier lader det til, at han regner med at blive i Barca.

.:FORSIDE:.