fbpx
Annonce

Emerson: 'Jeg vil til Barca og opfylde min kontrakt'

FCBARCELONA.DK - 29.05.21

© Getty Images
// Emerson

Der har været forlydender om, at Barca vil hente Emerson hjem efter to sæsoner hos Betis. På et pressemøde i går bekræftede brasilianeren skiftet til Barca, hvor han satser på at blive de kommende år.

Emerson var meget klar i mælet, da han i går blev spurgt om rygterne om et skifte til Barca. 'Jeg ved at Barcelona har talt med Betis, hvor jeg har spillet på en lejeaftale, for at meddele dem, at de henter mig tilbage. Min lejeaftale udløber efter denne sæson og derfor tilhører jeg Barcelona fra den 1. juli' sagde han fra den brasilanske landsholdslejr.

'Mit ønske er at opfylde de tre år der er tilbage af min kontrakt. Det er en drøm for mig at spille for Barcelona' sagde han videre.

Han blev spurgt hvad der har gjort, at Barca nu vil have ham til den catalanske hovedstad. 'Denne mulighed er opstået som konsekvens af mit arbejde, mit engagement og den udvikling jeg har været igennem i den tid jeg har spillet for Betis. Her har jeg lært meget og udviklet mig meget og jeg vil forsøge at give det bedste til landsholdet og til Barcelona' var svaret.

Emerson er med for Brasilien på et afbud fra Barca-legenden Dani Alves og ham ser Emerson tydeligvis meget op til. 'Han er en inspiration for mig. Jeg har altid fulgt ham og har helt specielle følelser for ham. Jeg håber at møde ham personligt en dag og forhåbentlig kan vi en dag spille sammen på landsholdet' afsluttede han.

.:FORSIDE:.