fbpx
Annonce

Emerson: 'Har altid drømt om at spille for Barca'

FCBARCELONA.DK - 14.06.21

© Getty Images
// Emerson

Rygterne om at Emersons agent har forhandlet med Inter har fået brasilianeren til tasterne. I en udmelding på Instagram slår han fast, at han glæder sig til at spille for Barca når sommerferien er slut.

Det ligger fast at Barca henter Emerson tilbage fra to sæsoners udlån til Betis, men om brasilianeren sendes videre i karrieren allerede denne sommer, er endnu uvist. Emerson selv følte dog i går behov for at udtrykke, hvad han ønsker der sker.

'Hej culés. Hvordan går det? Jeg opholder mig lige nu med landsholdet, men vi mødes snart. Jeg ønsker I skal vide, at I har været en drøm siden jeg var barn, hvor jeg altid ønskede at spille for Barcelona. Nu går den drøm i opfyldelse. Vi er snart sammen. Visca Barca og visca Catalunya' skrev han på Instragram.

Der er næppe tvivl om, at Koeman er klar til give Emerson chancen for at vise sig frem i sommerens træningskampe, men samtig er brasilianeren eftertragtet fra andre sider. Det kan få Barca til at overveje at tjene penge på et salg eller bruge højre backen som en del af en handel.

.:FORSIDE:.