fbpx
Annonce

El Clásico i Vegas blev aldrig nogen venskabskamp

FCBARCELONA.DK - 24.07.22

// El Clásico // Real Madrid

Der var ikke andet om æren at spille om, da Barca og Real Madrid mødtes i morges i Las Vegas. Alligevel var der tænding på mellem de to holds spillere og der blev aldrig tale om nogen venskabelig affære.

I Spanien kaldes en træningskamp for en 'amistoso' - en venskabskamp, men venskabeligt var det ikke da der blev spillet El Clásico i Las Vegas tidligt i morges, dansk tid. Der er altid tænding på når de to ærkerivaler mødes og søndagens Clásico var ingen undtagelse.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det ses ofte at to holds spillere passer på hinanden i sommerns træningskampe, så man ikke risikerer at blive skadet, men de hensyn blev der ikke taget i dagens kamp. Der blev gået til vaflerne i nærkampene og også over stregen i flere tilfælde.

Den første til at gøre det var Jordi Alba, da han i den grad trak i nødbremsen med en glidende tackling på Rodrygo, der lidt overdrevent rullede rundt i græsset i tilsyneladende uuholdelige smerter. Det var for meget for Madrid-spillerne og det kom til håndgemæng og skubberi blandt en stor grupppe af spillerne.

Stemningen var intens mellem spillerne og også en gang mere i opgøret kom blodet i kog, så dommeren måtte skride ind og overraskende hev det gule kort op til Busquets i en sitaution, hvor han mest lignede den forudrettede.

Der var således ikke tale om nogen 'amistoso' i Vegas, for når man spiller for Madrid eller Barcelona, må man ikke tabe til modparten. I morges var det Barca der trak det længste strå med en fortjent 1-0 sejr og det har næppe mindsket frustrationerne hos de hvide.

.:FORSIDE:.