fbpx
Annonce

Deulofeu: 'Der kommer nogle fantastiske år med Xavi'

FCBARCELONA.DK - 28.05.22

// Deulofeu

Gerard Deulofeu var et kæmpe talent i Barca, der ikke lykkedes at få sit endelige gennembrud. Nu er han i italiensk fodbold og gør det godt. Herfra følger han tæt med i hvad der sker i barndomsklubben.

Deulofeu blev kaldt den nye Messi, da han som teenager debuterede for Barcas førstehold, hvor det blev til i alt 23 kampe. Kantspilleren havde dog svært ved at tage det sidste skridt til toppen og resultatet blev noget omtumlet karriere der gik igennem Everton, Sevilla, Milan og Watford, indtil han i 2020 skiftede til Udinese, hvor han har haft en flot sæson med 35 kampe og 13 mål.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Fra Italien følger han Barca tæt. 'Jeg ser dem når jeg kan, og specielt efter at Xavi og Laporta er vendt tilbage. Det er nogle jeg holder meget af' udtaler han i et interview med avisen Mundo Deportivo.

Især Pedro og Gavi har imponeret Deulofeu. 'Ja, de har overrasket mig. De er fænomenale. Jeg har selv været i Barca i den alder og jeg ved hvor svært det er, at have så meget fokus på dig. De viser en stabilitet som jeg ikke havde dengang'.

Deulofeu er sikker på, at Xavi nok skal få skabt succes. 'Barca er i en omstilling og man skal vurdere det Barca-hold der kommer. Når de kommer forbi besværlighederne, venter der nogle fantastiske år. Barca-tilhængerne bør være tålmodige og lade Xavi arbejde. Han har unge spillere med et højt niveau'.

'Xavi er klubbens mand og har brug for en proces, men han er meget professionel. Xavi bliver afgørende og jeg er meget glad for at se ham på bænken' fortsætter 28-årige Deulofeu om sin tidligere holdkammerat.

Også tabet af Messi får en kommentar. 'Det var et meget hårdt tab og det er normalt, at det kan mærkes.Han bidrog med mange mål og leverede meget. Nu handler det om at forstærke sig, så man igen kan kæmpe med om det hele'.

Til sidst bliver Deulofeu spurgt, om han håber at vende tilbage til Barca. 'Det eneste jeg ved er, at der er to år tilbage af min kontrakt og jeg at jeg har det godt i Udinese' afslutter han.

.:FORSIDE:.