fbpx
Annonce

Det trækker op til en målmandsrokade til sommer

Anders Lang Jensen - 29.03.23

© Getty Images
// Iñaki Peña // arnau tenas

Det tyder efterhånden på, at Iñaki Peña ikke forlænger sin kontrakt med Barca, og en mindre rokade i målmandsteamet vil dermed falde på plads hen over sommeren. Tredjemålmand Arnau Tenas træder frem mod andenmålmand.

Barca er yderst tilfredse med Iñaki Peña som andenmålmand, men den talentfulde keeper har endnu ikke forlænget sin aftale, der udløber efter denne sæson. Klubben vil gerne forlænge, men Iñaki Peña ventes at søge mod fast spilletid, efter en sæson i skyggen af Marc-André ter Stegen.

Artiklen fortsætter under annoncen


21-årige Arnau Tenas er anfører for Barca Atletic, som er klubbens B-hold, og fungerer desuden som tredjemålmand på førsteholdets målmandsteam. Tenas har også kontraktudløb til sommer, men målmandstalentet er i dialog med Barca om at forlænge aftalen.

Planen er derfor, at Arnau Tenas rykkes op som andenmålmand bag Marc-André ter Stegen, mens Iñaki Peña meget vel forlader det catalanske. Dialogen om en forlængelse med Iñaki Peña var godt i gang tidligere på sæsonen, men Peña er skuffet over at have siddet på bænken i de afgørende kampe i Copa del Rey.

Dermed trækker det op til, at der kommer en rokade i målmandsteamet om få måneder, men på Camp Nou er man fortrøstningsfuld om, at Arnau Tenas er dygtig nok til tage over efter Iñaki Peña som reservemålmand bag det ubestridte førstevalg Marc-André ter Stegen.

tenas2

.:FORSIDE:.