fbpx
Annonce

Det er en helt anden Dembélé man ser nu

FCBARCELONA.DK - 31.07.22

// Ousmane Dembélé

En af de helt store positive oplevelser på turen til USA har været Ousmane Dembélé, ikke bare på banen, men også udenfor. Hvis det fortsætter på den måde, bliver det meget spændende at følge den franske angriber.

Hvad er der sket med Dembélé? På mange måde virker han som et andet menneske, sammenlignet med hans fem første sæsoner i klubben, der var præget af skader og polemik.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Dembélés skadeshistorik var et kapitel for sig selv og der var kritiske røster om, at det i en vis grad skyldtes hans uprofessionelle indstilling på og udenfor banen. Præstationerne var ustabile og franskmanden nåede aldrig at gøre en forskel i lange perioder af gangen.

Udenfor banen var Dembélé en lukket person der sjældent udtalte sig til pressen og når han gjorde det, foregik det altid på fransk og ikke på spansk. Det blev tolket som et manglende ønske om at integrere sig i klubben. På banen så man ham kun sjældent smile eller glæde sig.

Denne sommer er Dembélé som forvandlet. Han virker sprudlende glad, han har givet interviews på spansk og på banen har han været fantastisk. Han scorede mod Inter Miami, satte begge mål ind i 2-2 kampen mod Juventus og scorede også i nat i 2-0 sejren over New York Red Bulls. Man ser også hans spilleglæde og gejst på et helt andet niveau.

Spørgsmålet er hvad der er årsagen til forvandlingen. Det kan skyldes at der er kommet en afklaring omkring hans fremtid efter forlængelsen med Barca, efter en næsten hel sæson med usikkerhed og meget polemik. Det har nok også betydning at Dembélé er blevet gift, hvilket har givet ro og stabilitet i privatlivet.

For Barca er det en velkommen nyhed at Dembélé nu viser helt nye sider af sig selv, både på og udenfor banen. Det kan få stor betydning for holdets resultater denne sæson.

.:FORSIDE:.