Dest: 'Jeg er meget glad for mit første mål'

Magnus Wind - 26.11.20Sergiño Dest scorede sit første mål i blaugrana-trøjen, da han bragte Barca foran mod Dynamo Kiev i Champions League. Efter kampen var højrebacken utrolig glad for sin første scoring og håber der kommer flere. 

Med Sergi Roberto ude i de næste par måneder, kan Sergiño Dest se frem til meget spilletid. Tirsdag aften viste højrebacken sine offensive kvaliteter frem mod Dynamo Kiev, da han fik scoret sit første mål som Barca-spiller. Efter kampen var det en glad Dest, som mødte pressen. 

'Jeg er meget glad for at score mit første mål. Overordnet set så spillede vi godt som hold. Alle spillede godt og så tog vi sejren. Vi har stadig to kampe tilbage, men vi har bragt os selv i en god position. Jeg er glad for sejren og kan ikke vente til den næste kamp' sagde Dest umiddelbart efter kampen. 

Amerikaneren håber også på, at der kommer flere scoringer fra ham. 'Jeg synes jeg havde brug for målet. Det var vigtigt at score til 1-0 og forhåbenligt kommer flere der mål i fremtiden' afsluttede Dest sine udtalelser i mixed zone.

.:FORSIDE:.