fbpx

Der venter en kompliceret afslutning på januarvinduet

Anders Lang Jensen - 16.01.22

// Sergi Roberto // Ousmane Dembélé

ps5 art


Første etape i transfervinduet er overstået for Barca, hvor afgørende aktiviteter er formaliseret. Forlængelsen med Samuel Umtiti og lejeaftalen med Coutinho har skabt luft til Ferran Torres og Dani Alves, men mere arbejde venter.

Trods vigtige økonomiske løsninger i Umtitis forlængelse og lejeaftalen med Coutinho er Barca lige nu fortsat presset af Financial Fair Play. Det er ikke på tale at registrere nye spillere lige nu, men kommer der løsninger for Dembélé, Sergi Roberto, Sergiño Dest og Neto, kan billedet ændre sig.

Artiklen fortsætter under annoncen


Anden fase af Barcas januarvindue kræver store handlinger og vigtige beslutninger for at kunne styrke truppen med eksempelvis en ny angriber. Forlængelserne af Ousmane Dembélé og Sergi Roberto vil skabe yderligere luft i økonomien, men operationerne bliver mere end vanskelige.

Desuden er Barcas håb at sende Sergiño Dest og Neto videre ved permanente salg. Neto ønsker at komme videre fra det catalanske, mens højrebacken Sergiño Dest ikke vil forlade klubben. De sidste par uger i januarmarkedet bliver derfor afgørende for Barcas fremtidige muligheder for at forstærke truppen yderligere.

.:FORSIDE:.