fbpx
Annonce

Der skal ske rigtig meget den kommende måned

FCBARCELONA.DK - 28.08.20

// Planes // Ronald Koeman


Hvis planen holdes omkring opstarten af La Liga, skal Barca spille sin første kamp om blot en måned. Inden da skal der ske rigtig meget i spilletruppen, både når det gælder salg og køb, så den nye sportschef Planes får travlt.

La Liga har planlagt ligastart den 12. september, altså om blot to uger, men Barca træder først ind i turneringen i tredje runde på grund af deres deltagelse i Champions League. Kampplanen er endnu ikke definitivt godkendt, men det tegner til ligadebut for Barca i weekenden den 26. og 27. september.

Lige nu er alt nærmest kaos i Barcelona, ikke mindst på grund af polemikken omkring Messi, der tager al opmærksomheden. Samtidig kommer der til at ske store ændringer i truppen, så Koeman kan få et stærkt hold at arbejde med.

Det er den nyudnævnte sportschef Ramon Planes der står med ansvaret, efter at Eric Abidal stoppede for 10 dage siden. Planes får virkelig noget at se til, for der skal findes svar på rigtig mange spørgsmål. Hvem skal væk og hvem kan man få som forstærkninger?

Det virker næsten som en umulig opgave at løse, for der skal ske rigtig mange ting den kommende måned. Det sker samtidig med den uro der hersker lige nu, også omkring ledelsen og ikke mindst klubbens økonomi, der begrænser Planes' muligheder.

Normalt har Barca juli og august til at ændre på truppen, men coronapausen forkorter sommerpausen markant. Det betyder også, at det bliver svært at få arrangeret træningskampe, der skal gøre holdet klar til en ny sæson.

Alt i alt er det rigtig svære vilkår at arbejde under for træner Ronald Koeman og sportschef Ramon Planes.

.:FORSIDE:.