Der flages på halv på Camp Nou for Maradona

FCBARCELONA.DK - 27.11.20

© FC Barcelona

Diego Armando Maradonas død i går har gjort et kæmpe indtryk i Barcelona, hvor der flages på halv på Camp Nou. Også på søndag vil argentineren blive mindet, når Osasuna lægger vejen fordi i ligaen.

Lige som resten af fodboldverden er man i Barcelona i sorg over Maradonas død i går. Barca var Maradonas første klub i Europa og han var to sæsoner i den catalanske hovedstad, inden han uventet valgte at skifte til Napoli. I Barcelona har man dog altid været stolt over, at en af verdens allerbedste spillere i historien, valgte netop dem til sit først skridt i karrieren udenfor Argentina.

Derfor er det helt naturligt, at man i Barca sørger over Maradonas død og mindes ham med flagene på halv stang foran Camp Nou.

På søndag tager Barca imod Osasuna i ligaen og klubben har meldt ud, at det opgør vil blive indledt med et minuts stilhed. Det må også forventes, at spillerne bærer sørgebind.

Under det ene minuts stilhed vil der med garanti være fuld fokus på Messi, der har taget meddelsen om Maradonas hårdt. De to havde et noget turbulent forhold, specielt fordi Maradona aldrig holdt sig tilbage med kritik, men respekten heskede altid i mellem dem.

.:FORSIDE:.