fbpx
Annonce

Der bliver ingen julepause til spillerne

Rune Stentoft Arlbjørn - 11.12.20

// ferie // La Liga // jul


Ingen havde set, at coronakrisen skulle komme og ramme fodboldverdenen og verdenen generelt så hårdt. Den sene opstart af sæsonen og det rykkede kampprogram gør, at spillerne slet ingen julepause får.

Op til jul og resten af året spiller Barca normalt ingen kampe, så her har spillerne normalt omkring en uge eller ti dages juleferie, men som kampprogrammet ser ud nu, får spillerne ikke nogen juleferie i år på grund af corona.

Andre sæsoner har holdets sydamerikanske spillere kunne holde jul og nytår i hjemlige omgivelser, fordi ligaen først blev genoptaget den 5. eller 6. januar, men sådan bliver det altså ikke denne jul.

Barca har fem kampe tilbage i år mod, nemlig mod Levante, Real Sociedad, Valencia, Valladolid og Eibar. Kampene mod Valladolid og Eibar ligger i den periode, hvor Barca normalt har juleferie henholdsvis den 22. december og den 29. december.

Det betyder, at spillerne ikke får nogen juleferie overhovedet, men det kan være, at Ronald Koeman giver dem fri et par dage mellem jul og den 29. december. At spillerne ikke kan se frem til juleferie i år viser hvor hårdt kampprogrammet er og hvor hård belastning de er udsat for.

.:FORSIDE:.