fbpx
Annonce

Dembélé: 'Messi fortjener at vinde VM'

FCBARCELONA.DK - 17.12.22

// Lionel Messi // Ousmane Dembélé

topbar2221

I morgen eftermiddag står Ousmane Dembélé overfor sin tidligere klubkammerat Leo Messi i VM-finalen. I går på et pressemøde i Qatar lagde Barca-angriberen ikke skjul på, hvor meget Messi har betydet for hami Barca.

Det var oplagt at Dembélé blev spurgt til mødet med Messi, da det franske landshold holdt pressemøde op til søndagens finale i Qatar, hvor Argentina og Frankrig står overfor hinanden.

'Det er svært at dække Messi op, men vi vil gøre alt hvad vi kan, for at han ikke rører bolden så meget, for han er meget farlig' indledte han ifølge Barcas hjemmeside fcbarcelona.cat.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Det er klart, at med hans karriere fortjener han at vinde et VM, men det gør Frankrig også på grund af alt det vi har præstereret fra starten af' fortsatte Dembélé.

'Jeg havde fire dejlige år med Messi i Barca. Det var en drøm at spille sammen med ham. Han er en ordentlig person, nede på jorden og hjælper de unge meget. Han er en exceptionel spiller og jeg har altid sagt, at det var ham der fik mig til at holde af Barca, ligesom Andrés Iniesta. Jeg er meget glad for, at have haft ham som holdkammerat, for han gav mig mange råd' afsluttede Dembélé.



.:FORSIDE:.