fbpx

Avis: Deco får hjælp af Bojan Krkic i sit nye job

Peter Vyff - 18.08.23

Deco blev i forgårs præsenteret som ny sportsdirektør for Barca, hvor han kommer til arbejde tæt sammen med den tidligere Barca-profil Bojan Krkic, der får ansvaret for at udvikle spillere til førsteholdet.

Helt som forventet, trådte Deco i går ind i rollen som sportsdirektør, hvor han indtil starten af september, skal arbejde sammen med Mateu Alemany, der dog forlader Barca, når transfervinduet er afsluttet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Marca, vil den 45-årige Deco få hjælp af en tidligere holdkammerat, nemlig Bojan Krkic, der har været ansat hos Barca, siden han stoppede karrieren tidligere på sommeren. Catalaneren nåede kort at spille sammen med den nyudnævnte sportsdirektør tilbage i sæsonen 2007-2008, inden Deco året efter skiftede til Chelsea.

Bojan selv har haft en særdeles berejst karriere, hvor han efter et par låneophold, forlod Barca endeligt i 2011 til fordel for AS Roma. Catalaneren endte dog med at hente det tidligere stortalent tilbage i 2013, inden han igen blev solgt til Stoke, hvor han efterfølgende har været at finde i en række mindre europæiske klubber.

Den nu 32-årige Bojan ansættes i en rolle, hvor han primært skal assistere Deco ungdomsspillernes overgang fra La Masia og Barca Atlétic til førsteholdet, en tur som Bojan selv tog i de unge år.

Barca har endnu ikke officielt bekræftet den nye rolle til Bojan Krkic. 

// Bojan // Deco
.:FORSIDE:.