fbpx

Bojan: 'De unge spillere debuterer for tidligt'

FCBARCELONA.DK - 06.06.24

 


Bojan Krkic er en del af Barcas sportslige ledelse og han kender om nogen forholdene for de unge spillere fra La Masia, hvor han selv er fra. Han lægger ikke skjul på at han mener, at klubbens unge talenter får debut for tidligt.

'Som klub karakteriseres Barca ved at give de unge spillere en stor betydning. De nye spillere der kommer ungdomsrækkerne ved, at de kan komme til at spille med førsteholdet. Vores DNA er at stole på ungdommen og det er udtryk for vores måde at forstå fodbold på, hvor vi morer os med bolden' udtalte han i går ifølge avisen Sport.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Han føler dog samtidig, at de unge debuterer for tidligt. 'Spillerne er for unge når de debuterer, i det mindste efter min smag, men som situationen er, har vi brug for dem mere end nogensinde. Lamine, Cubarsí, Fort, Guiu... de går alle stadig i skole og går til eksamen' fortsatte Bojan.

At de unge spillere meget hurtigt får en betydningsfuld rolle, fik man et eksempel på vores nylig, hvor Lamine Yamal rundede 50 kampe for førsteholdet, tre år tidligere end Leo Messi gjorde i sin tid.

bojan2F

// Bojan
.:FORSIDE:.