fbpx
Annonce

De to sidste kampe inden VM-pausen skal vindes

FCBARCELONA.DK - 03.11.22

// La Liga

VM i Qatar nærmer sig med hastige skridt og for Barcas vedkommende mangler de kun at spille to kampe, inden slutrunden lægger klubfodbolden stille. Her gælder det om at hente to sejre, for at lægge pres på Real Madrid.

Med 2-4 sejren over Viktoria Plzen tirsdag aften, sluttede Champions League for Barca og derfor kan fokus nu rettes 100% på La Liga. Her mangler holdet blot to kampe inden den lange VM-pause indfinder sig. Det er nemlig først på årets sidste dag, at der igen spilles i ligaen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


På lørdag tager Barca imod Almeria hjemme på Camp Nou, mens de på næste tirsdag gæster Osasuna. Almería indtager en 13. plads og Osasuna ligger noget overraskende på en flot 7. plads. Derefter kommer det lange VM-pause.

I weekenden hentede Barca uventet ind på Real Madrid, efter at catalanerne fik en 0-1 sejr ude over Valencia på en scoring i overtiden af Lewandowski, mens Real Madrid nærmest sensationelt måtte nøjes med uafgjort mod oprykkerne fra Girona og det endda hjemme på Santiago Bernabeu. Dermed skiller kun et enkelt point de to rivaler i tabellen.

Barca bør ikke komme i problemer mod Almería hjemme på Spotify Camp Nou, mens det ser noget sværere ud for Real Madrid den kommende weekend. De spiller lokalderby ude mod formstærke Rayo Vallecano. Derfor er det ikke umuligt, at Barca kan overhale Madrid i tabellen. Barca spiller som nævnt lørdag, mens Real Madrid først spiller mandag.

Sidste runde inden VM spilles i midtugen. Her bliver det ikke nemt for Barca mod Osasuna i Pamplona, mens det ser noget lettere ud for Real Madrid torsdag, hvor de tager imod Cádiz.

For Barca er det bydende nødvendigt at vinde to kampe, for det vil holde dem med helt fremme i kampen om mesterskabet og skabe optimisme op til genstarten af ligaen efter VM.

.:FORSIDE:.