fbpx
Annonce

De Jong: 'Vi kan blive meget stærke næste sæson'

FCBARCELONA.DK - 09.03.22

// Frenkie de Jong // Galatasaray

Frenkie de Jong deltog ved onsdagens pressemøde med henblik på torsdagens ottendedelsfinale i Europa League mod Galatasaray. Her udtalte hollænderen sig om sin egen situation og forvetningerne til næste sæson.

Læs De Jongs udtalelser fra pressemødet her.

Kritik:
'Det gør ikke ondt på mig når folk kritiserer mig. Jeg mener ikke, at folk har set kampene ordentligt, når de kritiserer mig. Hvis en journalist skriver noget dårligt om mig, så tror folk på journalisten uden at se kampene og danne deres egen mening. Hvis en skriver, at jeg er dårlig, så tror folk automatisk på det'.

Holdets form:
'Jeg synes, at vi befinder os i en rigtig god periode. Vi skaber masser af chancer og vi vinder vores kampe. Det er sådan vi skal fortsætte. Galatasaray er uden tvivl et godt hold, men vi er helt klart favoritter i morgen'.

Europa League:
'Vi er selvfølgelig motiverede for at vinde Europa League. Vi vil vinde titler og det kan vi i denne turnering. Det er dog klart, at vi ønsker at spille med i Champions League, men i denne sæson vil vi vinde Europa League'.

'Det er ikke nogen fiasko, hvis vi ikke finder Europa League. Der er nogle rigtig gode hold med i turneringen og alle hold kan have en dårlig dag - inklusiv os selv. Vi håber dog på at gå hele vejen'.

Forstærkninger:
'Alle spillere vil til Barca og det vil altid være et godt tidspunkt at komme til klubben. Her kan man som spiller nyde godt af spillestilen. Hvis vi forstærker os godt til sommer, så bliver vi rigtig stærke til næste sæson, hvor vi kan kæmpe med om alle de store titler'.

Nico og Gavi:
'Vi har virkelig meget kvalitet på midtbanen og det er positivt. Jeg er slet ikke bange for den konkurrence, som der er på holdet. Det er en meget vigtig ting at have. Jeg føler mig godt tilpas og er glad'.

.:FORSIDE:.