fbpx
Annonce

De Jong tilfreds med ny rolle efter Busquets-exit

Peter Vyff - 09.09.23

// Frenkie de Jong

Frenkie de Jong har fået en flyvende start på sæsonen, hvor han har været altdominerende på midtbanen. Hollænderen bekræfter da også gerne, at han er ganske godt tilfreds med sin aktuelle form og rolle hos Barca.

Barca startede sæsonen ud med et uafgjort resultat imod Getafe, med holdet har efterfølgende vundet alle sine kampe i La Liga. Og selvom spillet ikke altid har set prangende ud, har midtbanen som oftest stået stærkt, hvilket i høj grad skyldes Frenkie de Jong.

Artiklen fortsætter under annoncen


Hollænderen har udviklet sig til en fast starter under Xavi, og efter afskeden med Sergio Busquets, er det tydeligt at landsholdsspilleren er blevet bedt om at fylde mere på banen. Den opgave har De Jong taget til sig uden problemer, hvilket især understreges af, at han de sidste tre kampe, er blevet kåret som kampens spiller.

Den 26-årige De Jong er på nuværende tidspunkt afsted med hollandske landshold, der forleden slog Grækenland med 3-0. Fra landsholdslejeren kom han blandt andet ind på sin nye rolle på midtbanen hos Barca.

'Min rolle er næsten dem samme som før, selvom jeg nu spiller mere på en sekser-position. Det er dog ikke meget anderledes end, hvad jeg er vant til' sagde hollænderen og kom ind på hans nuværende form. 'Jeg har det rigtig godt for tiden. Jeg er i meget god form, og jeg føler mig rigtig godt tilpas i klubben'.

Landsholdsspilleren blev også spurgt ind til den kritik, som han ofte har været genstand for i de lokale medier, især på grund af hans høje løn hos Barca: 'Jeg er meget bevidst omkring min egen situation, og om jeg spiller godt eller ikke gør. Jeg tager mig ikke tid til at læse aviserne, og jeg har heldigvis folk omkring mig, holdkammerater og trænere, der godt kan påpege, hvis jeg skal gøre noget anderledes' afsluttede De Jong. 

.:FORSIDE:.