fbpx
Annonce

De Jong stadig Barca-spiller efter en hektisk sommer

Simon Arun Vrábel - 03.09.22

// Frenkie de Jong

Sommerens transfervindue er overstået og det betyder, at Frenkie de Jong nu kan fokusere på fodbolden frem for de mange rygter, som har omgivet ham hele sommeren. Her forsøgte den sportslige ledelse ihærdigt at sælge den blonde hollænder.

Til trods for, at Barca skilte sig af med hele 14 spillere og hentede 7 nye, så er Frenkie de Jong dén spiller, som der er blevet skrevet allermest om. Den unge hollænder har gennemlevet en sand rygtestorm, men nu hvor transfervinduet er lukket kan De Jong nu rette fokus på det sportslige og de mange opgaver, som det næste år byder på.

Der havde allerede været sporadiske rygter om, at man overvejede at sælge Frenkie de Jong tilbage i november sidste år og i starten af 2022 gentog rygterne sig. Det var dog først omkring maj måned sidste år, at historien om hollænderens enorme udestående løn kom frem i lyset og de næste fire måneder blev derfor en sand mediestorm for Barcas 25-årige midtbanespiller. Faktum var – og er det i øvrigt forsat – at Barca skylder den unge landsholdsspiller 96 millioner euro fordelt på de resterende fire år af hans kontrakt og de penge har man i øjeblikket ikke i klubkassen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Samtidig stod både Manchester United og Chelsea klar i kulissen med beløb i omegnen af 60-80 millioner euro og dermed var ingredienserne i gryden til en lang række spekulationer i både catalanske og engelske medier om hollænderens fremtid og hvad man skulle bruge de mange millioner til hvis man fik gennemført et salg af denne størrelse.

De danske Barca-fans var dog ikke i tvivl, da vi spurgte dem, for ud af mere end 3000 stemmer sagde 70%, af man ikke skulle sælge hollænderen og de har da også fået deres vilje. Frenkie de Jong er endnu at finde på Camp Nou og der er da heller ingen tvivl om, at Xavi er glad for dette udfald, for cheftræneren har helt fra starten udtrykt både tillid og beundring af De Jongs kvaliteter og dette så man så sent som i kampen imod Real Valladolid, hvor hollænderen erstattede en karantæneramt Sergio Busquets på den defensive midtbane.

Tilbage står nu spørgsmålet om hvad der sker når transfervinduet åbner igen til vinter. Om fremtiden kan ingen små, men det må forventes, at Laporta, Frenkie de Jong og hollænderens agent Ali Dursun får talt om økonomien i den nuværende kontrakt, for hvis ikke dette sker kan Frenkie de Jong forvente en vinter fyldt med nye transferrygter.

.:FORSIDE:.