fbpx
Annonce

Frenkie de Jong: 'Sådan noget må ikke ske'

FCBARCELONA.DK - 28.01.24

 


Frenkie de Jong var en af de første til at udtale sig til pressen efter det smædelige nederlag på 3-5 til Villarreal. Han lagde ikke skjul på sin store skuffelse og han understregede, at holdet aldrig burde have tabt kampen.

'Vi spillede ikke nogen god kamp, men hvis du er bagud med 0-2 og kommer på 3-2, må du ikke forære så meget væk, for så taber man til sidst. Sådan noget må ikke ske for et storhold. Hvis du har erfaring, må dette ikke ske' indledte han.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Vi skal kunne gøre det meget bedre, men dette er sket for os mange gange denne sæson. Efter at være kommet foran, må vi ikke give dem så meget plads til en kontra, hvor de scorer' fortsatte hollænderen.

Dernæst blev han spurgt til det straffespark som dommeren dømte til Barca, men som VAR ændrede. 'Hvis der var blevet dømt straffe, havde det været en stor fordel for os, men når VAR har sagt nej, må vi have tillid til det' svarede han.

Til sidst blev De Jong spurgt, om der er stadig er tillid til Xavi. 'Der er fuld tillid til trænerstaben. Det her er spillernes skyld' afsluttede De Jong.



// Frenkie de Jong
.:FORSIDE:.