fbpx
Annonce

De Jong kan runde 200 Barca-kampe mod Unionistas

Anders Lang Jensen - 18.01.24

// Frenkie de Jong

Frenkie de Jong er allerede nu i gang med sin femte sæson i Barca-trøjen siden sit skifte i 2019 fra Ajax. Her har hollænderen haft fire trænere og været vigtig under dem alle og i aften kan han runde kamp nummer 200.

Under Ernesto Valverde, Quique Setién, Ronald Koeman og senest Xavi, har Frenkie de Jong været en vigtig brik for alle trænerne. I sommeren 2022 forsøgte klubben dog at sælge hollænderen af økonomiske årsager – De Jong afviste og vendte sin situation efterfølgende med en flot mesterskabssæson i 2022/23.

Artiklen fortsætter under annoncen


I aften i Copa del Rey-ottendedelsfinalen mod Unionistas, kan hollænderen runde et skarpt hjørne med sin officielle kamp nummer 200 i Barca-trøjen. I de nuværende 199 kampe har midtbaneprofilen stået for 16 mål og 21 assists.

Efter rygterne om et exit for halvandet år siden har den 26-årige Frenkie de Jong nu i stedet spillet sig ind som noget nær uundværlig for Barca-holdet. Dermed bliver det forhåbentligt kun til endnu flere hundrede kampe i Barca-trøjen i næste mange sæsoner.

dejong17

.:FORSIDE:.