fbpx
Annonce

De Jong: 'Jeg har talt med Depay om Barca'

Rune Stentoft Arlbjørn - 13.06.21

// Frenkie de Jong // Depay


Frenkie de Jong spiller sammen med den måske kommende Barca-spiller Memphis Depay på det hollandske landshold. I den forbindelse har De Jong talt med Depay om Barca, fortæller midtbanespilleren i et interview.

'Vi må se hvad der sker med Memphis Depay. Det er sandt at vi har snakket sammen om Barca, men logisk nok er det op til ham at bestemme hvor han vil spille' sagde De Jong fra den hollandske landsholdslejr op til denne weekend til den catalanske avis Sport.

Denne søndag går det endelig løs for Holland igen ved EM for første gang siden 2012. Det bliver dermed De Jongs første slutrunde med sit hjemland. Han føler sig klar til EM med tanke på sin tid i Barca. 'I de sidste to år i Barca er jeg vokset meget som spiller og jeg er blevet bedre. Det håber jeg man også kan se på landsholdet' sagde han videre.

At EM blev rykket fra 2020 til i år gør, at De Jong glæder sig endnu mere til at spille. 'Det faktum, at turneringen blev udsat med et år gør os alle mere ivrige efter at spille og nyde EM-slutrunden. Vi er spændte på at spille den første kamp' kom det også fra ham.

Det er i aften klokken 21.00 at Holland indleder denne sommers EM. Det gør de med en kamp i deres egen hovedstad Amsterdam, hvor Ukraine er modstanderen. Her er Frenkie de Jong og Memphis Depay meget vel med fra start. De Jong er den eneste Barca-spiller som kan komme i aktion i dag ved EM.

.:FORSIDE:.