fbpx
Annonce

Dani Alves kan være på vej tilbage til Camp Nou

Markus Johannessen - 22.07.22

 

Den brasilianske Barca-veteran forlod klubben før nuværende sæsonstart, men har endnu ikke tænkt sig at lægge støvlerne på hylden. Der går stærke rygter om hans ankomst til mexicanske Pumas, der snart gæster Camp Nou.

Ifølge den catalanske avis Mundo Deportivo, er den 39-årige højreback tæt på at skrive under med Club de Fútbol Universidad Nacional A.C., også kendt som 'Pumas', der spiller i den mexicanske topliga, Liga MX. 

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Dani Alves har som bekendt ambitioner om at deltage i VM i Qatar og er nu angiveligt tæt på et skifte til en klub, som kan sikre ham den fornødne spilletid, før den brasilianske trup skal udtages. 

Den brasilianske kantspiller har endnu ikke selv bekræftet rygterne, men gav dog et vittigt hint til det mexicanske sportsmedie TNT, da han blev spurgt ind til hans fremtid hos Pumas. 'Jeg bekræfter kun min underskrift, hvis I giver en flaske tequila' udtalte den altid muntre Dani Alves.

Hvis Barca-legendens nye kapitel i mexicansk fodbold bliver en realitet, vil han kunne optræde på Spotify Camp Nou igen allerede 7. august, hvor Barca byder Pumas velkommen i det traditionsrige Joan Gamper opgør som Alves har spillet så mange gange før i Barca-trøjen.

Ifølge Mundo Deportivo vil Barcas ledelse forberede en hyldest til Dani Alves og hans bidrag til klubbens nyere tids historie, såfremt han skal optræde på Spotify Camp Nou, også selvom det er som rival.

 

// Dani Alves
.:FORSIDE:.