fbpx

Dani Alves: 'Jeg takker Barca for at hjælpe mig'

FCBARCELONA.DK - 07.12.22

// Dani Alves

topbar222

Trods sine 39 år kom Dani Alves på banen da Brasilien i mandags spillede sig videre til kvartfinalen ved VM med en 4-1 sejr over Sydkorea. I et interview takker han Barca for hjælpe ham til at komme med til slutrunden.

Barca kom Dani Alves til undsætning med et tilbud om at træne med andetholdet Barca Atlétic fra september måned. Brasilianeren var raget uklar med sin klub Pumas og havde brug for at holde sin form ved lige, for at komme i betragtning til VM.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det lykkedes for Alves at blive udtaget slutrunden, hvor han spillede hele kampen mod Cameroun samt en halv time mod Sydkorea. Barca-legenden er udemærket klar over, at hans tidligere klub har gjort ham en tjeneste.

'Jeg er meget taknemmelig overfor Rafa for hvordan han og hans stab tog imod mig. Også tak til præsident Joan Laporta for at åbne døren for mig. Takket været dem er jeg med ved VM' udtalte han i dag til Catalunya Radio. Det er Alves' tidligere holdkammerat i Barca, Rafa Márquez, der er træner for Barca Atlétic.

Alves glædede sig samtidig over Brasiliens sejr over Sydkorea i ottendedelsfinalen, hvor han selv kom på banen i det 63. minut. 'Jeg er meget tilfreds, for vi gik efter det fra start og var i stand til at skabe målchancer. Det betød at vi kunne kontrollere kampen' fortsatte han.

Brasilien spiller kvartfinale på fredag mod Kroatien, et opgør der fløjtes i gang kl. 16.00..:FORSIDE:.