Cucurella kommer med skarp kritik af Barca

FCBARCELONA.DK - 14.02.20

© Getty Images

Marc Cucurella er udlejet til Getafe, som gæster Camp Nou i morgen. Kantspilleren lægger ikke skjul på, at han er skuffet over de muligheder som Barca giver klubbens unge talenter, deriblandt  ham selv.

Cucurella var en af de største profiler hos Barca B for et par sæsoner siden, men i stedet for at give ham chancen på førsteholdet, blev han først lejet ud til Eibar og dernæst Getafe. Begge steder har kantspilleren haft stor succes.

Han havde dog gerne set, at man havde troet lidt mere på ham i barndomsklubben. 'I en stor klub som Barcelona, handler det om at vinde, men man har ikke samme tålmodighed længere. Man giver ikke de unge som mig de muligeder de fortjener. Jeg har det skidt med, at man ikke tror mere på de unge spillere' kommer det fra Cucurella.

Det er en skarp kritik af den klub som catalaneren stadig tilhører, selvom det er tvivlsomt om Barca henter ham tilbage til sommer. Cucurella gør det ellers godt hos Getafe, hvor han spiller stort set alle kampe og er en medvirkende årsag til, at Madrid-klubben indtager en flot 3. plads i ligatabellen.

Cucurella har altid drømt om at triumfere på Camp Nou og derfor bliver det specielt for ham, at bære Getafes trøje på sin gamle hjemmebane. 'Det er klart, at det bliver en speciel kamp, for jeg var der i mange år. At spille på et stadion som Camp Nou er specielt. Det bliver en flot kamp' siger han videre.

Han er overbevist om, at Getafe har en chance lørdag aften. 'Vi gør det godt og spiller gode kampe. Vi kommer med store forhåbninger og vi vil arbejde hårdt for at finde de små ting, der vil gøre det svært for Barcelona' afslutter han.

.:FORSIDE:.