fbpx
Annonce

Cruyff: 'Barca og Messi skal finde sammen igen.'

Simon Arun Vrábel - 01.12.22

// Jordi Cruyff

Barcas sportsdirektør Jordi Cruyff har i de seneste dage givet et par spændende interviews og i det seneste kommenterer han flere emner, herunder den mulige genforening med Messi, som han ser som ufravigelig.

Det er ikke længe siden at Barcas sportsdirektør Jordi Cruyff udtalte sig til det catalanske TV3 og kort efter gav han endnu et spændende interview til RAC1. Her er hvad Barcas sportsdirektør sagde:

Messis mulige retur til Barca
'Det står helt klart for både præsidenten og mig selv, at vi skal række ud til en legende som ham. Barca og Messi skal finde sammen igen. Det kan være efter hans karriere men det er klart, at den endelige genforening mellem en kæmpe klub som Barca og en spiller som Messi mangler. De fortjener de begge'.

Ronald Araújo ved VM efter skade
Han blev behandlet af en prestigefyldt og neutral udenlandsk læge, som lagde nogle datoer og en arbejdsplan for ham. Barça ønsker at respektere disse deadlines og det vigtigste er, at der er kommunikation mellem klubbens læger og Uruguays forbund. I dette tilfælde er der god kommunikation. Vi er ikke altid enige, men der er samtaler, og frem for alt forsøger vi ikke at presse Araújo. Vi skal stole på at alle lever op til deres respektive ansvar. Der er ingen forud aftalt dato og spillerens tilbagevenden afgøres efterhånden som genoptræningen skrider frem.

Artiklen fortsætter under annoncen


Sergio Busquets' fremtid
'Når en spiller afslutter sin kontrakt, bestemmer ingen andre end han selv over sin egen fremtid. På grund af Busquets betydning er det en speciel sag. Det er et spørgsmål om dialog, og han afgør selv, hvordan han har det. Man skal også at huske på, at Baraa er en flot, men kompliceret klub at spille for. Du skal være 100%, altid. Hvis du spiller fire kampe dårligt, så kaster folk sig over dig og det skal man også huske at tage med i sine overvejelser'.

Gerard Piqués karrierestop
'Det er svært at svare på, om han har forstyrret vores planer. Det er hans beslutning, som vi respekterer. Måske var det ikke den oprindelige plan, men vi har spillere til at dække hændelser som denne'.

Frenkie De Jongs situation
'Hans talent er indiskutabelt, men han har haft en anden rolle i Ajax og på landsholdet end i Barca. Der var han forbindelsen mellem forsvaret og midtbanen, og her er han forbindelsen mellem midtbanen og angriberne. I den sidste måned har han bevist sin betydning og jeg gentager, at der er ingen diskussion om hans talent'.

Xavis første år som træner i Barca
'Det har altid været planen at hente Xavi og ingen har tænkt på det her som en kortsigtet løsning. Det er blevet tænkt på mellemlang og lang sigt. Så taber man to vigtige kampe, og alle begynder at snakke, det ved vi alle er normalt. For 20 år siden var der var mere tålmodighed, men nu er det mere resultatet på den korte sigt som tæller. Trænerne ved, at der skal leveres i dag og i morgen'.

Kommer Pep Guardiola tilbage en dag
'Han er i gang med at udrette en æra som træner. Han har nået det niveau, at han selv kan vælge sin skæbne. Der er meget få, der har nået det punkt. Dette er enhver professionel træners drøm. Om han vender tilbage til Barca eller ej? Jeg aner det ikke. Jeg tror, ​​han er meget glad i City. Han er en fænomenal person'.



.:FORSIDE:.