Coutinho kan sende Barca ud af Champions League

Magnus Wind - 11.08.20


Når Barca fredag aften møder Bayern München i Champions Leagues kvartfinale, kan catalanerne risikere at blive sendt ud af turneringen af Coutinho. Brasilianeren er spilleberettiget, selvom han er på udlån fra Barca. 

Sæsonen vil være slut for Barca, hvis holdet fredag aften taber til Bayern München i kvartfinalen i dette års Champions League. Catalanerne kan endda risikere, at blive sendt på sommerferie af en af klubbens egne spillere. Phillippe Coutinho, som i denne sæson er udlejet til tyskerne, er nemlig spilleberettiget til opgøret.

Lejeaftalen inkluderer ikke en klausul der forhindrer, at Coutinho må blive udtaget til kampen mod den udlejende klub, som i dette tilfælde er Barca. Ofte er denne klausul med i lejeaftaler, der involverer to klubber fra det samme land.  Det har altid været Barcas politik, at man ikke vil forhindre udlejede spillere at spille mod dem. Dermed kan brasilianeren potentielt afgøre kampen til Bayerns forhold, hvilket vil være en utrolig bitter pille at sluge for catalanerne.

Hvis Barca ikke vinder trofæet med de store ører, så ville det være første gang siden 2007-2008 sæsonen, at det ikke lykkes den catalanske klub at vinde en titel. I år er man nemlig gået glip af La Liga, Copa del Rey og den spanske Supercup.

644x70

.:FORSIDE:.