fbpx

Coutinho: 'Jeg har fået en rigtig god start på sæsonen'

FCBARCELONA.DK - 11.10.20

© Getty Images
// Philippe Coutinho

Philippe Coutinho oplever stor succes i Barca, efter et lejeophold i Bayern München i sidste sæson. I et interview glæder han sig over sin gode start på sæsonen og han erkender, at opholdet i Bayern var godt for ham.

'Jeg er vendt tilbage til Barceona med lyst til at arbejde, for at alt kan falde ud til min fordel. Jeg er meget motiveret og glad' kommer det optimistisk fra brasilianeren, der i sidste sæson var udlejet til Bayern München, efter en skuffende tid hos Barca.

'Jeg har fået en rigtig god start på sæsonen, med godt spil, så jeg er meget glad. Jeg forsøger at få maksimal intensitet i mit arbejde, for at opnå store ting denne sæson. Jeg vil vinde noget stort og det betyder titler. For at gøre det, skal jeg fastholde det gode moment jeg er i, med glæde og selvtillid' fortsætter han ifølge avisen Sport.

'Hvis der er noget jeg har lært i de to sidste år, er det om intensiteten i spillet og måden at træne på. Det er afgørende aspekter, og det er den måde man arbejde på lige nu i Barcelona' siger han videre.

Coutinho lægger ikke skjul på, at lejeopholdet hos Bayern har været godt for ham. 'Jeg lærte utroligt meget om mit arbejde, for man er meget intens i træningen og konsekvensen er naturligt den fysiske udvikling som jeg har oplevet' afslutter han.

.:FORSIDE:.