fbpx
Annonce

Catalansk avis roser Barcas køb af Christensen

FCBARCELONA.DK - 17.01.23

// Andreas Christensen

Glæden over Barcas sejr over Real Madrid i supercuppen har ikke lagt sig og nu fremhæver avisen Sport danske Andreas Christensens indsats i opgøret og hans præstationer i øvrigt efter skiftet til Barca i sommer.

Da Andreas Christensen i sommer forlod Chelsea på fri transfer til fordel for Barca, skete det uden den helt store opmærksomhed. De lokale medier hæftede sig ved hans erfaring fra en storklub som Chelsea, men samtidig var der en skepsis over, at han sad meget på bænken under Thomas Tuchel.

Derfor var forventningerne til danskeren afdæmpede på forhånd. På daværende tidspunkt var Gerard Piqué stadig i klubben, der samtidig havde købt Jules Koundé, som der var langt større forventninger til. De fleste regnede med, at Andreas Christensen ville få en sekundær rolle på holdet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu konkluderer den største catalanske sportsavis Sport, at den danske forsvarsspiller er en af Xavis sikre startere, når de største kampe skal spilles. Avisen roser hans indsats i Supercuppen, hvor 99% af hans pasninger nåede frem til destinationen, og at der ikke udelukkende var tale om tværpasninger bagude, men også frem i banen.

Sport sammenligner også Christensens indsats med Antonio Rudigers i supercupfinalen. Rudiger kom til Real Madrid i sommer, men statistikken fra søndagens finale viser, at den duel klart blev vundet af danskeren.

Barca har i de seneste sæsoner kæmpet med et skrøbeligt forsvar, men sådan er det ikke længere. Holdet har lukket klart færrest mål ind af alle i La Liga og det tilskriver avisen Sport Christensen en stor del af æren for.

Samtidlig fremhæves danskerens ydmyge og professionelle tilgang til de svære opgaver han stilles overfor på et hold, hvor de bagerste spillere oftest fanges højt på banen, på grund af den offensive spillestil.

Avisen roser Barcas sportslige ledelse for at have hentet en spiller på dette niveau ganske gratis og så endda med mange år foran sig på topplan, da Christensen kun er 26 år.

Til sidst forudser Sport, at Andreas Christensen bliver en nøglespiller i denne sæson i Barcas kamp for at hente flere titler.



.:FORSIDE:.