Cancelo til Guiu: 'Du skal give middag på McDonalds'

Simon Arun Vrábel - 24.10.23

// Joao Cancelo // Marc Guiu

Den blot 17-årige Marc Guiu fik søndag en formidabel debut, da han kort tid efter sin indskiftning mod Athletic Bilbao blev matchvinder. Catalaneren blev hyldet af holdkammeraterne, og her havde Joao Cancelo et helt særligt og spøjst ønske til den unge angriber.

Det var ikke alene glæden over de tre vigtige point som gjorde, at euforien var stor og humøret højt efter kampen søndag aften mod Athletic Club de Bilbao, for det var det unge talent, Marc Guiu, som scorede kampens enlige mål. Den 17-årige angriber var derfor i centrum efter dommerens slutfløjt, og her fangede tv-kameraer en spøjs episode imellem João Cancelo og Marc Guiu.

Med 0-0 på måltavlen og ti minutter tilbage af den ordinære spilletid satsede Xavi alt for at sikre holdet de tre point og mindske forspringet til Real Madrid inden lørdagens El Clásico. Med spillere som Robert Lewandowski og Raphinha på skadeslisten var de offensive muligheder dog få, og det kom Marc Guiu til gode. Den unge angriber takkede da også for tilliden efter kun et halvt minut på banen ved at score til kampens endelig resultat 1-0.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor var der enormt glæde efter kampen, og samtlige tv-kameraer havde fokus på den 17-årige angriber. Det var i den forbindelse, at den sjove episode imellem João Cancelo og Marc Guiu opstod. Her kunne man høre Cancelo sige følgende til den unge angriber:

'Nu skal du betale en middag. Du skal give en middag på McDonalds' sagde João Cancelo til Marc Guiu med et glimt i øjet og tydeligvis med reference til angriberens unge alder.