fbpx

Busquets og Balde blev sparet til El Clásico

FCBARCELONA.DK - 02.04.23

// Sergio Busquets // Alejandro Balde

Xavi overraskede stort med sin startopstilling i kampen mod Elche i går. Han ændrede på flere positioner og det skete helt sikkert med tanke på onsdagens pokalkamp mod Real Madrid, som Busquets og Balde går helt friske ind til.

Både Sergio Busquets som Alejandro Balde vil normalt være en del af Xavis foretrukne formation, men i gårsdagens kamp mod Elche, blev begge spillere siddende på bænken gennem alle 90 minutter.

Artiklen fortsætter under annoncen


I stedet blev Eric García uventet rykket op på den denfensive position på midtbanen, et eksperiment der lykkedes fint, mens den erfarne Jordi Alba fik en hel kamp på sin sædvanlige højre back.

Hverken Busquets eller Balde var ellers blevet overbelastet den forgangne uge, for Busquets er ikke længere en del af det spanske landshold, mens Balde stod over mod Skotland i midtugen. Begge spillere burde derfor være friske nok til at spille mod Elche.

Xavi har dog helt sikkert haft den tanke, at de skulle spares til onsdagens kamp mod Real Madrid, hvor der står en plads i pokalfinalen på spil. Det blev ikke nødvendigt at sende de to spillere i aktion i går og dermed er de helt udhvilede til El Clásico, hvilket er en stor fordel for holdet..:FORSIDE:.