fbpx
Annonce

Busquets kritiserer ledelsen for afsløringer til pressen

Anders Lang Jensen - 09.06.22

© Getty Images
// Sergio Busquets

Gennem pressen er det blevet beskrevet, at Barca-ledelsen igen ønsker at forhandle lønnedgange med spillertruppen. Den besked har spillerne dog ikke fået internt i klubben, og Sergio Busquets kritiserer nu ledelsens håndtering.

Barcas anførergruppe bestående af Sergio Busquets, Sergi Roberto, Jordi Alba og Gerard Piqué, er flere gange gået med til en lønnedgang for at hjælpe klubben økonomisk. Det vil ledelsen angiveligt forsøge endnu en gang, men det kan spillerne kun læse i medierne.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Klubben har ikke foreslået anførerne noget. Det irriterer mig ikke, men jeg synes ikke, at det er den bedste beslutning at gøre dette gennem pressen. Jeg er altid villig til at hjælpe og ikke kun økonomisk. Jeg har altid stået frem, og der har ingen problemer været’, siger Busquets til avisen Sport.

’Jeg er fokuseret på landsholdet lige nu. Jeg har hørt og læst en masse, men der er intet sket. Jeg tager det roligt, men jeg ville hellere have, at de sagde tingene direkte til mig. Jeg er altid til rådighed for at hjælpe og give mit maksimum – for mit landshold og for min klub’, slutter Sergio Busquets.

Rygterne har gået på, at anførergruppen har afvist endnu en lønnedgang, men det afkræfter Busquets, eftersom han her gør det klart, at de ikke har hørt fra ledelsen endnu angående nye lønforhandlinger.

.:FORSIDE:.